mikaelapetra

Alla inlägg under november 2012

Av Mikaela Bengter - 21 november 2012 22:54

Myser i soffan och kollar på ink master sverige, reklam nu så passar på att lägga upp en bild på en tavla jag fick av mamma idag, gillar den skarpt :)

Av Mikaela Bengter - 21 november 2012 18:20

Hej! Idag har jag varit på min arbetsträning, varit på möte och så har jag gosat massa med Linus hemma hos mamma! :) Storayster, Dennis och Melvin är i kupolen och shoppar julklappar idag så därför fick jag och mamma hämta honom på dagis. Ätit lunch tillsammans och lekt med bilar. Blev bjuden på middag också, kött, potatis och sås :) inget slår mammas mat!


 


Nu sitter jag i soffan hemma hos karln och har precis fyllt i en ansökan till en utbildning, ska leta rätt på mina gamla betyg ikväll och så ska jag ta med dom till min arbetsträning imorrn och försöka få dom kopierade, så jag kan lämna in ansökan redan imorgon. Ska ändå på morastrand imorrn så då kan jag ta allt på samma veva :)


Hoppas, hoppas nu! Vet inte riktigt när den där utbildningen börjar heller, dom kunde inte säga något mer än att dom tror att den kommer att dra igång i mars. Så vi får la se nu då :) iiiiih.

Av Mikaela Bengter - 20 november 2012 21:01

Nu har vi myst ner oss i soffan hemma hos mig! Karln kollar på fotboll och jag har blandat en tillbringare fun light! Tänkte bjuda er på en bild ur mitt vardagsrum :)


Av Mikaela Bengter - 20 november 2012 17:35

Hej! Hänger i soffan hemma hos karln med världens jäkla nackont, tror jag sträckte mig imorse, haft såhär hela dagen. Men det har nog förhoppningsvis gått över imorgon! Idag har jag varit och hälsat på Maria och Theodore :) mysigt! Han är ju för go den där lilla grabben :) Blev bjuden på smoothie också och lunch!


 

Ringde även ang dom där utbildningarna som jag pratar om. Fick lite att fundera på iallafall. Antingen så pluggar jag upp mina betyg och sedan söker till den ena utbildningen som pågår i ca 3 år eller så söker jag till den andra och hoppas på att jag kommer in, vilket nog inte skulle vara några som helst problem. Fast det är ju den där första utbildningen jag allra helst skulle vilja ha. Ååh. Vet inte hur jag ska göra nu, men lutar mot den andra iallafall. Vi får la se! Vad det är för utbildning får ni reda på när jag börjat :)


Har mått kasst hela dagen, anar en förkylning, hope NOT. Nu ska jag fixa lite här sen ska vi åka hem till mig!



Av Mikaela Bengter - 19 november 2012 22:30

Kom nyss hem till karln igen efter att ha varit och hälsat på hos mamma en kort sväng! Hade fått hem en superfin klänning som jag vann på tradera för några veckor sedan, började faktiskt fundera på vart den tagit vägen, men herrejösses vad fin den är! Sitter som en smäck! En liten svart med en dragkedja i silver fram, med lite bredare axelband. Helnöjd tjej vill jag lova.


Just nu sitter vi bara i soffan, kollar på fina bilar och funderar på om vi kanske borde krypa ner snart. Imorgon tar jag bussen hem till Maria och hälsar på henne och Theodore. Ska gå upp tidigt så att jag får tid att äta frukost i lugn och ro och ringa några samtal ang två stycken utbildningar.



 

Bild tagen från google

Av Mikaela Bengter - 19 november 2012 18:49

Efter mitt möte på arbetsförmedlingen idag gick jag förbi försäkringskassan en sväng och sen åkte jag och mamma hem till storasyster med familj och hälsade på :) jätte mysigt! Lite lek med Linus, en nyttigare fika och massa mys med Melvin. Alltid lika trevligt att hälsa på hos dom :)


Nu har jag och karln slängt oss i soffan efter att ha ätit världens dunder middag i form av pannbiff och en supergod sås som mamma lärt mig göra, jag åt grönsaker till och karln fick mos.



Av Mikaela Bengter - 19 november 2012 12:03

Haha mitt lilla djur! Sjukt hur glad man kan se ut ;)



Av Mikaela Bengter - 18 november 2012 20:22

Soffhäng hela kvällen! Läst bloggar och kollat på solsidan. Imorgon ska jag upp och göra mig iordning för ett besök på arbetsförmedlingen, prata om lite utbildningar, första gången jag ser fram emot ett besök där. Min karl gjorde mig sjukt mega glad idag och klickade hem väskan nedan till mig som en tidig julklapp :) fy fasen så fin den äär!



 

Får nog vara snäll och ordna en riktig myskväll för honom någon dag snart. Vi ska väll bara fortsätta slappa här ikväll, spela lite yatzy och vändtia innan vi kryper ner under täcket. :)

Presentation


What doesnt kill you makes you stronger.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards